Ahad, April 23, 2017

AVAILABLE ITEM

-BOOKING & BAYARAN DALAM MASA 24JAM SHJ.
-JIKA TIADA FEEDBACK, ITEM AKAN OPEN SEMULA UNTUK JUALAN.
-WHATSAPP 0133261436 JIKA BERMINAT.
-BAYARAN POSLAJU RM8.00

************************************************







































HI & HELLO !!!!

Assalam & salam sejahtera semua..

Maaf izza bzz sgt baru2 ni.. update FB je skrg ni sampai xde masa nak update blog @ instagram.. so yg mana belum add friend izza kat FB, harap blh jd friend ye.. bukan apa, sng tahu status terkini @ brg2 yg izza update... 

Untuk pembaharuan & budget masa, izza akan buat satu link AVAILABLE shj.. so yg mn nak booking klik je link AVAILABLE kat tepi blog.. nnt keluar semua yg AVAILABLE tu.. yg mn dah booking, izza akan msk dlm link atas namanya.. 

jgn lupa add izza kat FB ye atas nama HABIBAH MONER

Gambar dibawah adalah item2 preloved yg izza jual diFB.. mom's preloved & toys preloved juga.. tu pun byk yg dah SOLD OUT...







Ahad, Mac 05, 2017

FEB 44 - MIKI


FEB 44 - MIKI

TAG SIZE : 7 (anggaran 6/7yrs)
Bahu : 11"
Labuh : 18"
Condition : 9/10 (looks new..buat jln2)

RM8.00

BOOKING-SUZI





Rabu, Mac 01, 2017

FEB 84 - HELLO KITTY


FEB 84 - HELLO KITTY

Saiz Tag :  140 (anggaran 7-9yrs)

Bahu : 10.5"
Armpit : 13.5"
Labuh : 20.5"
Condition : 9/10 (looks new)

RM10.00

BOOKING-SUZI






FEB 95 - GUESS



FEB 95 - GUESS

Saiz Tag :  tag dh kena potong (anggaran 9-12yrs)

Bahu : 11"
Armpit : 14"
Labuh : 23"
Condition : 9/10 (looks new)

RM15.00
(SOLD/HOLD/FULL PAYMENT-MAE)


  


FEB 92 - BARBIE


FEB 92 - BARBIE

Saiz Tag :  L (anggaran 6-8yrs)

Bahu : 13"
Armpit : 14.5"
Labuh : 18.5"
Condition : 9/10 (looks new)

RM10.00

BOOKING-SUZI





FEB 82 - ROXY


FEB 82 - ROXY

Saiz Tag :  S (anggaran 7-9yrs)

Bahu : 12
Armpit : 15"
Labuh : 19"
Condition : 9/10 (looks new)

RM12.00
(SOLD/HOLD/FULL PAYMENT-MAE)


Khamis, Februari 16, 2017

MAY 2010-FEB 2017...


Assalam & hai... ptg2 ni teringin lak nk tgok sejarah penubuhan blog izza.. klu tgok dr graf atas tu, start dr may 2010 hingga le skrg.. klu ikut lama dah berblog ni, cuma sejak dr thn 2015 izza krg aktif dlm menjual brg2 bundle@preloved@new.. 

masa thn 2015 tu, anak yg sulung nk ambil UPSR.. dah semestinya kena fokus kat anak kan.. tp Alhamdulillah, berbaloi juga sbb anak izza dpt keputusan 5A..ms tu thn last UPSR buat 5A.. kini anak izza dah 2 thn berada MRSM Kuantan.. izza pun bzz tiap2 mgu g melawatnya.. so blog2 ni mmg krg sikit le nk fokus lbh2 lg hr cuti..

harapan izza semoga customer lama @ yg baru sudi support izza ye.. InsyaAllah, klu ada stok2 baru izza akan ambil.. klu xde izza akan inform.. yg mn customer baru kenal blog izza ni "SELAMAT DATANG KE BLOG IZZA".. maaf ye xde gbr2 lm.. hbs izza delete..hehehe..

Rasa2nya esok izza akan publish stok2 yg ada ni.. masa x tentu lg.. nnt izza inform tgh mlm @ awal pg.. ok le.. nk g layan anak main badminton dlu.. jumpa lagi.. 

Selasa, Februari 14, 2017

Mula bekerja.....



Assalam & hai semua.... hr ni start keje balik stlh lm bercuti.. nak patah pinggang dibuatnya turun naik turun naik utk tgkp gbr item ni semua.. yg bwh kerusi ni xsiap lg tgkp gbr tu.. InsyaAllah siap dlm ms 1@2@3hr lg..hehehe.. kudrat dh x kuat mcm dlu2..

Just nak bgtau item2 ni semua ada yg preloved & ada yg bundle.. izza campurkan & jual secara kombo.. kualiti ada yg macam baru,berbulu2 sikit,kuning skt2 dll.. yg mn rasa nak beli utk didermakan @ buat basahan ok sgt klu ambil yg kombo2 ni nnt.... nnt izza akan update kualiti pd setiap kombo.. 

ok le... nk smbg balik kerja.. bye

NOT FOR FUSSY BUYER & PLSS SERIOUS!!!